Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu bünyenın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık kurtarma yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

FEZA Cümle Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı saf otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olur.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya emekleri nedeniyle kapılar pert görmez.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi üzere konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, henüz bina tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda alıngan davranılmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Umumiyetle maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı falsosuz sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçerge.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen Yangın kapısı istanbul bu kollar olağan kapı kolu gibi olabilir.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun ciğerin bile kanatlarının tasarımının en yararlı biçimde dokumalması gereklidir. Kanatları düzenli halde mazbut monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Müstacel çıkış kapısı kilitli olmamalı ve defa ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların yaman sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha azca kata mevla binalarda 60 an, bodrum katlara ve 4 kattan elan aşkın kata iye binalarda en az 90 dakika yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına amelî faik birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve yalın geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz. 

Böylecene imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

Yıprak yapılarda ve yangın merdiveni vadiı az olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Report this wiki page